15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > SPORT > Turneul de Tenis al Municipiului Slobozia 2019 https://wp.me/p49Kdo-eag
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Turneul de Tenis al Municipiului Slobozia 2019

Tenis Slobozia
Tenis Slobozia

La sfârşitul acestei săptămâni, debutează Turneul de Tenis al Municipiului Slobozia, Memorial „Ioan Pinter”, ediția a XIX-a,  competiţie intrată în tradiţia manifestărilor sportive organizate în oraşul nostru.

Turneul  se desfăşoară în acest an  între 3 și 15 august, pe Arenele Tenis Con – C.S.M. Slobozia, în două etape. Prima este dedicată categoriei 14 ani, fete și băieți, și este inclusă în calendarul oficial al FRT. Cea de-a doua, dedicată celorlalte categorii de vârstă, (10, 12, 16 ani și seniori, fete și băieți) va începe pe 10 august.

În această perioadă, aproximativ 150 de tenismeni din  ţara se vor întrece la Slobozia, cei mai buni urmând a fi recompensaţi cu diplome şi cupe, dar şi cu puncte în clasamentul oficial al Federaţiei Române de Tenis.

Sportivii sunt așteptați la Arenele Tenis Con – C.S.M. Slobozia pentru debutul competiției, sâmbătă, 3 august, în jurul orei 9:00.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!