15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Trupul tânărului înecat în apele brațului Borcea al Dunării a fost găsit https://wp.me/p49Kdo-e0X
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Trupul tânărului înecat în apele brațului Borcea al Dunării a fost găsit

Trupul tânărului a fost observat de localnici ieri, în jurul orei 14.30, în zona Vadu Oii din localitatea Hârșova, județul Constanța.

El a fost scos la mal de cetățeni la mai bine de 45 de kilometri de locul în care s-a înecat. După investigațiile forțelor specializate, s-a confirmat faptul că victima este persoana în vârstă de 18 ani, care a dispărut în data de 06 iunie în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești.

Încă de atunci, salvatorii de la Stația de Pompieri Fetești, sprijiniți de echipaje de scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța, respectiv Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București-Ilfov, au căutat neîncetat trupul tânărului.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În legătură cu: Ialomița: Tânăr căutat de pompieri în apele brațului Borcea al Dunării

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!