comenzi la domiciliu cliseru.ro

Trei propuneri de candidați pentru consiliul local Slobozia, prezentați de liberali

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/03/2016 | Politica
Actualizat: 14 martie 2016

Liberalii și-au prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, trei dintre candidații aflați pe lista de consilieri locali pentru Consiliul local al municipiului Slobozia.

pnl ialomita

„Încercăm să schimbăm puțin experiența alegerilor trecute. Echipa liberală va promova oameni cu experiență profesională, oameni care au demonstrat și au făcut performanță în carierele lor, iar împreună căutăm să găsim soluții reale, eficiente, soluții bazate și fundamentate pentru viitorul municipiului nostru”, spunea Ioan Martin, copreședinte PNL Ialomița.

Cei trei candidați sunt: medicul Anca Telehuz, Mihaela Elena Ojog și profesorul Vitalie Buzu.
Anca Telehuz este medic specialist medicină de urgență și lucrează de aproximativ trei ani și jumătate la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, este medic coordonator UPU Slobozia – SMURD Ialomița, este căsătorită și are un copil.

În familia sa, liberalismul a trecut din generație în generație, iar dumneaei este membru PNL de aproximativ doi ani.

„Credem că putem schimba ceva, ușor, treptat, spre mai bine”, a afirmat Anca Telehuz.
În schimb, Mihaela Elena Ojog are peste 10 ani vechime în partid și a susținut, la rându-i, PNL. A terminat facultatea de drept și relații internaționale și master al afacerilor și are, împreună cu familia, o afacere în municipiul Slobozia.

„Sunt unul dintre tinerii care au ales să rămână în acest oraș, aici avem afacerea de familie, cunoaștem toate problemele foarte bine, avem 30 de ani de afaceri și ne-am lovit de foarte multe probleme”, spunea Mihaela Ojog.

Cel de-al treilea propus pe listă este Vitalie Buzu, profesor de istorie la Colegiul Național Mihai Viteazu. Deși este membru PNL de mai mulți ani, propunerea de a fi pe lista de consilieri l-a pus în încurcătură și asta pentru că, după cum afirma dumnealui, a fugit mereu de politică. Dar până la urmă a acceptat invitația, pentru a servi comunitatea.

„Este o onoare pentru mine. În ultimii ani s-au strâns numeroase probleme administrative și financiare la nivel de municipiu și, într-un asemenea moment, constatăm că nu prea avem candidați la primăria Slobozia. Mă bucur că domnul Martin s-a decis să candideze (…)”, a declarat Vitalie Buzu.
Liberalii își doresc să obțină 12 consilieri locali.