comenzi la domiciliu cliseru.ro

Trei muncitori au fost răniți după ce zidul unei biserici din Hagieni a căzut peste ei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/09/2012 | Locale Ialomita

Marți, 18 septembrie, în jurul orei 16.00, Poliţia a fost sesizată de către un bărbat de 39 ani, din comuna Făcăeni, despre faptul că la mănăstirea din localitatea Hagieni un perete a căzut peste trei persoane.

Din cercetările efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a stabilit că, în timp ce trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 36 şi 48 ani, angajaţi ai unei societăţi comerciale din Făcăeni, efectuau lucrări de consolidare la unul dintre pereţii clădirii, o parte a zidului s-a surpat şi a căzut peste aceştia.

Victimele au fost transportate iniţial la camera de gardă din Ţăndărei pentru acordarea primului ajutor, ulterior fiind transferate la Spitalul municipal din Slobozia.

Una dintre victime, un bărbat de 47 ani, a fost transferat la un spital din capitală pentru analize amănunţite.

Cercetările sunt continuate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea de către orice persoană a obligaţiilor şi a măsurilor stabilite cu privire la securitatea şi sănătatea în muncă, dacă prin aceasta se creează un pericol grav şi iminent de producere a unui accident de muncă sau de îmbolnăvire profesională, fapta fiind pedepsită cu închisoare de la un an la doi ani sau cu amendă.