comenzi la domiciliu cliseru.ro

TOP 3 activități captivante pentru cuplurile creative

A fi creativ în cuplu poate fi cheia succesului pe o durată cât mai mare a relației. Dacă simți că destinul te-a adus față în față cu jumătatea ta și că vă leagă interesul pentru lucrurile spirituale, mai degrabă decât pentru cele materiale, înseamnă că trebuie să încerci să transformi legătura în ceva mult mai profund. Iar să visezi nu costă nimic. Nu ești alături numai de ființa iubită, ci și de o persoană la fel de talentată ca tine. Așa că dați împreună frâu liber imaginației și concepeți-vă propriile proiecte. Nu se știe de unde se poate naște ceva de valoare.

Hobby Chitara
Hobby Chitara

Iată, în continuare, câteva activități captivante, pe care poți să le faci împreună cu jumătatea ta:

  1. Scrieți o carte

Sunteți pasionați de literatură, iar muzele vă dau, din când în când, târcoale? N-ar fi rău să începeți să scrieți o carte. Măcar încercați. Cel mai bine ar fi ca, înainte de a trece la treabă, să faceți un plan de idei. Găsiți un subiect interesant și adăugați-i elemente imaginare. De asemenea, dați titluri capitolelor. Oricât de creativi ați fi, trebuie să aveți o schemă și să nu vă abateți de la ea, pentru ca lucrarea să aibă un fir epic cât de cât clar. Apoi, scrieți fiecare părțile care vi se potrivesc ca stil. Și încă ceva: țineți-vă de proiect! Puteți să scrieți fiecare câte două, trei pagini pe zi, în funcție de timpul pe care îl aveți la dispoziție. Iar atunci când vi se va părea prea greu sau prea plictisitor, mergeți înainte! Veți trece peste această perioadă și vă veți încheia cu succes cartea. Dacă primiți recenzii bune de la prieteni, n-ar strica să vă încercați norocul la o editură!

  1. Învățați să cântați la un instrument

Desigur, ar fi mai ușor să luați lecții de la un profesor. Dar doi creativi, așa cum sunteți voi, vor să fie autodidacți. Cel mai bine vi s-ar potrivi o chitară electrică. Nimic nu se compară cu sunetele acestui instrument miraculos. Găsiți foarte multe lecții online, iar dacă aveți solo-uri preferate, nu trebuie decât să dați un search. Notă cu notă, o să reușiți să faceți primii pași în lumea acestui instrument. Nu aveți nevoie decât de timp și de răbdare.

  1. Compuneți o melodie

Este foarte probabil să împărtășiți pasiunea pentru muzică. Dar cum ar fi să vă puneți mintea la contribuție și să compuneți propria voastră melodie? Idei aveți, creativitate aveți. Astăzi, există foarte multe softuri gratuite, pe care le puteți descărca pentru a face muzică. Acestea vă ajută să alegeți linia melodică și are foarte multe sunete presetate. De asemenea, vă dau posibilitatea să vi le creați singuri și să sune precum instrumentul favorit. Odată terminate, le puteți descărca într-o varietate de formate și distribui pe rețelele de socializare.

Poate că nu o ajungeți scriitori celebri ori staruri rock. Dar faptul că reușiți să îmbinați părți într-un întreg și să duceți până la capăt o creație proprie vă va deschide alte orizonturi. Așa că nu vă irosiți talentul, ci șlefuiți-l!

sursa foto – pixabay.com