comenzi la domiciliu cliseru.ro

TIR răsturnat în râul Ialomița, de pe podul de la Poiana (Ciulnița)

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/11/2020 | Infotrafic

În această dimineață, în jurul orei 07:00, un ansamblu auto s-a răsturnat în râul Ialomița, în timp ce șoferul încerca să traverseze podul de la Poiana.

Conducătorul auto este cetățean ucrainian, acesta fiind rănit în urma accidentului rutier și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Ansamblul auto este încărcat cu sticlă, se efectuează cercetarea la fața locului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)

La locul accidentului s-au deplasat pompierii ialomițeni cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Până la sosirea echipajelor la locul intervenției, șoferul s-a autoevacuat din cabina tirului. Paramedicii au acordat primul ajutor persoanei care se afla în șoc hipotermic și prezenta o fractură deschisă la membrul inferior stâng.

Ulterior a fost preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Intervenția este în dinamică, în acest moment nu se circulă pe pod și pompierii asigură zona. (ISU Ialomița)

Foto IPJ, ISU & Facebook

În septembrie 2020:

Ialomița: Un TIR „direcționat greșit de GPS” a rămas blocat pe podul de lemn de la Poiana