comenzi la domiciliu cliseru.ro

Țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii Ialomițeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/04/2014 | Lege si Ordine

În cursul zilei de astăzi, 16 aprilie, poliţiştii au depistat în trafic, în municipiul Slobozia, o persoană care transporta produse accizabile fără documente de provenienţă / Poliţiştii au întocmit dosar penal

 Astăzi, în jurul orei 13.00, poliţiştii rutieri şi de ordine publică, acţionând pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse din tutun, au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe raza municipiului Slobozia.

În urma controlului efectuat, în habitaclul autoturismului, au fost găsite 220 de pachete de ţigări, ce aveau aplicate timbre emise de autorităţile Republicii Moldova.

Despre acestea, conducătorul auto, a declarat că aparţin pasagerului său, un bărbat de 52 de ani, domiciliat pe raza judeţului Călăraşi. Acesta a declarat anchetatorilor că nu deţine documente justificative pentru pachetele de ţigări şi că le-a achiziţionat dintr-un complex comercial situat pe raza municipiului Bucureşti.

Cele 4.400 ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, fiind continuate cercetările pentru stabilirea provenienţei lor.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând a fi dată soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia.