comenzi la domiciliu cliseru.ro

Târgul de toamnă de la Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/10/2013 | Locale Ialomita

Mii de feteșteni au participat, în perioada 7-14 octombrie, la Târgul de Toamnă, ediția a IV-a.

În cadrul evenimentului organizat de Primăria și Consiliul Local Fetești, locuitorii municipiului s-au putut bucura de produsele comercializate de producătorii de îmbrăcăminte, carne și preparate din carne, legume, fructe, dar și jucării și produse de artizanat. De asemenea, cei mici, dar nu numai, s-au relaxat în parcul de distracții. În plus, terasele cu specific românesc au fost și ele la mare căutare în această perioadă.

În weekend, între orele 18.00 – 22.00, au avut loc recitaluri live de muzică populară și etno-dance, iar copiii de la Casa de Cultură a municipiului Fetești, Ansamblul Căminului Cultural Bordușani și Ansamblul Căminului Cultural Făcăeni, au susținut programe artistice cu specific. Printre artiștii invitați la “Târgul de Toamnă, ediția a IV-a” s-au aflat Elisabeta Turcu, Ionuț și Doina Dolănescu, Vali Vijelie, Maria Ciobanu, Trupa No Antidot, Aurora și Săndel Mihai, Gheorghe Gheorghiu, Lorenna, Dj Jungle și Dj Emy, Tudorel Popa, ș.a.

Devenit deja un eveniment de tradiție în comunitatea locală feteșteană, Târgul de Toamnă a adunat, ca în fiecare an, foarte mulți participanți care prin prezența lor activă confirmă interesul pentru dimensiunea culturală și tradițională a acestui eveniment. Târgul de Toamnă este o sărbătoare de suflet a locuitorilor municipiului, de aceea am ținut ca programul artistic să se adrese tuturor categoriilor de vârstă. Feteștenii au petrecut astfel împreună, timp de o săptămână, sărbătorind începutul lui Brumărel cu muzică, momente artistice, cu produse de cea mai bună calitate la terasele cu specific românesc și multă voie bună, a declarat primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu.

Cea de a IV-a ediţie a expoziţiei-concurs “Recolta de Toamnă ” din cadrul Târgului de Toamnă şi-a desemnat câştigătoarele în această sâmbătă, 12.10.2013, la Feteşti.

Doamnele s-au prezentat nu numai cu conserve, ci şi cu mâncăruri sau prăjituri delicioase.

,,Farmecul acţiunii este dat mai ales de faptul că toate borcanele cu conserve au fost donate centrului special din Feteşti care oferă o masă caldă copiilor fără posibilităţi ( Centrul social din Feteşti sat – Părintele Iliescu ). De fapt, acesta este aspectul principal al acţiunilor pe care le organizez: să îi ajutăm şi pe cei mai puţin norocoşi prin tot felul de acţiuni la care publicul larg are acces facil. Toate doamnele participante merită aplauze” a declarat deputata liberală Cristina-Ancuţa Pocora.

 Câştigătoarele concursului ,,Recolta de toamnă ” 2013

 Secţiunea Legume 

 • Locul I – Marin Daniela
 • Locul II – Manea Viorica
 • Locul III – Zvonaru Raluca

Secţiunea Fructe 

 • Locul I – Purcareanu Ionela
 • Locul II – Marin Daniela
 • Locul III – Zvonaru Raluca

Premiul pentru creativitate 

 • Purcăreanu Ionela

Premii de consolare şi diplome de participare

 • Nicolae Simona
 • Avram Rodica
 • Jurubiţa Luminiţa
 • Nae Alexandra
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️