comenzi la domiciliu cliseru.ro

Țăndărei: Minori dispăruți de la domiciliu. I-ați văzut?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/02/2014 | Lege si Ordine
Actualizat: 21 septembrie 2015

UPDATE: Copiii au fost găsiți! Plecaseră cu trenul la Constanța.

Cei doi copii din Țăndărei au fost găsiți în această seară, în Constanța. Aceștia nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

La data de 3 februarie, poliţiştii din Constanţa au găsit într-un centru de plasament doi minori, de 13, respectiv de 12 ani, din Ţăndărei, care au plecat de acasă.

Minorii au afirmat că s-au deplasat în Constanţa cu trenul, apoi s-au cazat în centrul de plasament respectiv.

Cei doi copii au fost încredinţaţi de către poliţişti familiei, iar pe parcursul dispariţiei nu au fost victimele vreunei infracţiuni.


Ieri, 02 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că minorii CRISTEA MIHAELA GEORGIANA, de 13 ani şi ŞTEFAN MARIN, de 12 ani, ambii din oraşul Ţăndărei, au plecat de la domiciliile lor.

minori disparuti tandarei

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că minorii au plecat de la domiciliu în dimineaţa zilei de 2 februarie a.c., dar nu au mai revenit la domiciliu.

SEMNALMENTELE PERSOANELOR DISPĂRUTE:

CRISTEA MIHAELA GEORGIANA: înălţime 1,30 m, aproximativ 40 kg, părul şaten, faţa rotundă, ochi căprui;

ŞTEFAN MARIN: înălţime 1,20 – 1,25 m, aproximativ 40 kg, părul negru, faţa rotundă, ochi căprui;

ÎMBRĂCĂMINTE:

CRISTEA MIHAELA GEORGIANA: geacă de piele întoarsă de culoare maron, pantalon de blug albastru, cizme negre, căciulă roşie.

ŞTEFAN MARIN: geacă de fâş neagră, pantaloni de trening de culoare gri cu dungă neagră, ghete negre, fes albastru deschis.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceşti minori sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112!