15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Țăndărei: Mandat european de arestare pus în aplicare de polițiști https://wp.me/p49Kdo-ecz
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Țăndărei: Mandat european de arestare pus în aplicare de polițiști

La data de  26 august a.c. poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei, au depistat un tânăr de 16 de ani, din orașul Țăndărei, pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârșirii a 23 de infracțiuni contra patrimoniului și persoanei.

Curtea de Apel București a dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 30 de zile, persoana în cauză fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, urmând a fi predată autorităților germane.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!