comenzi la domiciliu cliseru.ro

Țăndărei: Ghişeu pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/10/2016 | Lege si Ordine

Începând de luni, 24 octombrie a.c., la sediul Poliţiei Oraşului Ţăndărei, a fost operaţionalizat ghişeul pentru eliberare a certificatului de cazier judiciar, pentru persoane fizice şi juridice.

Astfel, cetăţenii interesaţi se pot prezenta la sediul Poliţiei Oraşului Ţăndărei, de luni până joi, în intervalul orar 10.00 – 12.00.

Vă reamintim faptul că, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei.

Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.

De asemenea, pentru a obține documente eliberate de poliție, nu mai este nevoie să veniți cu copie xerox a cărții de identitate. Este suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul serviciului de unde doriți să obțineți actul respectiv.

Documentul scanat trebuie să fie lizibil și să nu depășească dimensiunea de 2 Mb.

Pentru a trimite e-mail în vederea obţinerii unui certificat de cazier judiciar, vă rugăm selectați următoarea adresă de e-mail:

Serviciul Cazier, Statistică şi Evidenţe Operativă: [email protected]

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA