comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tânără accidentată grav într-un accident rutier pe DN2A

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/02/2021 | Infotrafic

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15:00, pe raza comunei Broșteni s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce o femeie conducea un autoturism pe DN2A, în localitatea Broșteni, a lovit o tânără în vârstă de 19 ani, ce se angajase în traversarea străzii.

Victima a fost preluată de un elicopter SMURD.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, acesta fiind negativ

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Ialomița

Impactul a fost violent, astfel că persoana lovită de mașină, o femeie de 19 ani, însărcinată, a rămas inconștientă pe carosabil. În sprijinul persoanelor implicate în accident s-au deplasat echipaje ale Detașamentului de Pompieri Urziceni și ale SAJ Ialomița, fiind totodată solicitată intervenție aeromedicală din București.

Femeia accidentată a primit îngrijiri medicale de la echipajele medicale SMURD – de pe elicopter și SAJ și a fost transferată în stare gravă la un spital din Capitală.

Autoturismul era condus de o femeie de 39 de ani căreia i-a fost acordat primul-ajutor de paramedicii SMURD și a fost transferată la spitalul din Urziceni cu atac de panică.

De asemenea, tatăl victimei, aflat la locul accidentului, a avut nevoie de îngrijiri din partea cadrelor medicale ca urmare a șocului suferit și a fost transportat la spital.

ISU Ialomița