15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Evenimente > Taina Sfântului Maslu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia https://wp.me/p49Kdo-dCD
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Taina Sfântului Maslu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Joi, 4 aprilie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia a desfășurat, în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Slobozia, activitatea „Alinarea sufletului, prin rugăciune”.

Astfel, părintele protopop Ionuț Butu însoțit de părintele secretar Laurențiu Cioranu și de părintele capelan Gheorghe Pascu au săvârșit Taina Sfântului Maslu pentru cadrele medicale, personalul de conducere și pentru pacienții internați pe secția de oncologie, dar și pe celelalte secții ale spitalului.

În timpul slujbei au fost rostite și rugăciuni pentru însănătoșire grabnică a celor aflați pe paturile de spital. Toți cei prezenți au fost miruiți, iar la final părintele protopop a rostit un cuvânt de binecuvântare și mângâiere pentru cei internați, îndemnându-i să se spovedească și să se împărtășească pentru sănătatea sufletului și vindecarea trupului.

Deoarece, pe data de 7 aprilie este marcată Ziua Mondială a Sănătății, activitatea a reprezentat și un prilej pentru a transmite tuturor cadrelor medicale urări de bine și mulțumiri pentru dăruirea și eforturile pe care le depun la salvarea vieții bolnavilor.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!