comenzi la domiciliu cliseru.ro

Susținere pentru primarul Cristi Roman, președintele PSD Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/09/2014 | Locale Ialomita

Sâmbătă, 20 septembrie, mai mulți susținători ai edilului orașului Țăndărei s-au întâlnit în fața sediului organizației orășenești a PSD, pentru a-și arăta susținerea față de cel care, în urmă cu câteva zile, a fost arestat pentru abuz în serviciu și fals intelectual. Printre susținători s-au aflat viceprimarul orașului, Petrache Gheorghe, și președintele PSD Ialomița, Silvian Ciupercă.

sustinere cristi roman

Susținătorii sunt de părere că primarul este nevinovat, iar totul este o înscenare, o mizerie aruncată înainte de alegeri.

„Organizația PSD a orașului Țăndărei are încredere în primarul orașului nostru, este alături de el, știm că este nevinovat. Știu, din experiența campaniilor trecute, că printre argumentele preferate de unii politicieni de la noi și de susținătorii acestora, se numără calomniile, insultele, sau chiar înscenările. De această dată însă, deși campania oficială nici nu a început, lucrurile au mers mult prea departe. S-a depășit orice limită presupusă de cutumele politice și chiar de bunul simț. Dar din câte se vede, la noi în pomul roditor se aruncă cu pietre. Un om politic, tânăr de succes, primarul orașului nostru, Cristi Roman, cu rezultate notabile în cei doi ani de mandat, nu are cum să nu stârnească invidii și, din păcate, dușmănii. Mizeriile vehiculate prin intermediul presei de susținătorii fostei administrații a orașului, sunt incalificabile, menite să-l discrediteze pe Cristi și, prin ricoșeu, întregul PSD în frunte cu Victor Ponta, a cărui foarte probabilă victorie în alegerile prezidențiale le cauzează unora angoase cu multiple forme de manifestare. Spre disperarea adversarilor noștri, pesediștii în general, dar mai ales femeile din PSD, nu se sperie așa ușor și au tenacitatea de a duce lupta până la capăt. Alegerile vor trece, apele se vor limpezi și adevărurile, toate adevărurile vor ieși la iveală. Iar cei care azi ridică cu atâta dezinvoltură piatra vor da seamă pentru josnicia lor. Nu în fața propriei conștiințe, pentru că în mod sigur nu au așa ceva, poate nici în fața justiției. Dar cu siguranță în fața oamenilor din jur, fără de interesul cărora existența lor meschină nu va mai avea niciun sens și se vor cufunda într-o binemeritata uitare”, preciza o susținătoare pe un site de socializare.