comenzi la domiciliu cliseru.ro

Start înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/09/2016 | Stiri nationale

Hai să facem curățenie în toată țara, într-o singură zi! Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 24 septembrie! Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comuna: curățarea României de deșeuri!

ziua-nationala-de-curatenie

Fă-ți o echipă și alocă-ți un morman pe care să-l cureți pe 24 septembrie!

Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare, iată ce ai de făcut:

  1. Înscrie-te online,în 3 pasi simpli:
  2. Intră pe site-ul Let`s Do It, Romania!, daca esti pe desktop sau descarcă aplicația „Let’s Do It, Romania!”, disponibilă gratuit pentru iPhone si Android
  3. Fă-ți o echipăalături de care să cureți mormanele din Harta Națională a Deșeurilor în Ziua de Curatenie
  4. Alege-ți mormanelepe care vrei să le cureți, în funcție de marimea lor și de câți membri are echipa ta
  5. Vino directpe 24 septembrie la unul dintre punctele de inregistraredin orașul tău. Toate punctele de înregistrare pentru Ziua de Curățenie Națională vor fi afișate în curand pe site-ul „Let`s Do It, Romania!”  și pe pagina de Facebook.

voluntari-curateniePe site-ul proiectului a fost creată și o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale voluntarilor, care poate fi accesată aici, iar în săptămâna 19-24 septembrie va exista și un call-center dedicat.

“Lets Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România. Aplicația “Lets Do It, Romania!“ este dezvoltată în parteneriat cu QUALITANCE.

“Lets Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Lets Do It, Romania!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24 700 de tone de deșeuri. 305 zone cu deșeuri au fost curățate prin intermediul aplicației „Lets Do It, Romania!", care a fost descărcată gratuit de 3300 voluntari digitali. “Lets Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internațională “Let`s Do It, World!“.