comenzi la domiciliu cliseru.ro

Sponsorizare de aproape 150.000 lei pentru Școala nr. 3 din Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/03/2014 | Locale Ialomita

Școala nr. 3 din Slobozia a primit vineri, 14 martie, foarte multe materiale didactice necesare în procesul de învățământ.

Sponsorul, compania Kaufland, a donat școlii, în cadrul campaniei „Investește în viitorul copiilor”, imprimante, copiatoare, video-proiectoare, aparate foto, cărți și multe altele, în valoare de 150.000 lei.

„Este a doua oară când se întâmplă acest lucru. Anul trecut a fost o grădiniță din Slobozia (de la baia comunală), care a primit atunci materiale didactice, dar și scăunele, salteluțe, în valoare de aproape 90.000 lei. De data aceasta, ei au făcut un pas către școlile gimnaziale, I-IV, și au ales, întâmplător sau nu, școala nr. 3 din Slobozia și, cel mai important, că au sponsorizat cu materiale didactice de mare necesitate pentru copii. Această campanie va continua, anul viitor urmând să aibă în vedere școlile gimnaziale V-VIII (…) De ce școala 3? Pentru că este o școală de cartier și, să fim sinceri, nici nu a beneficiat de fonduri. Am dat mai mult la licee, unde am încercat să avem o atmosferă de învățământ mai bună. Acum ne obligă și pe noi să dăm mai mulți bani pentru a moderniza această școală. Nouă nu ne rămâne decât să le mulțumim pentru sprijin, care nu este deloc mic”, spunea primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica.

Cel mai fericit, însă, era directorul școlii, Valentin Cilibeanu. Acesta spunea că materialele didactice primite, printre care 8 copiatoare, 4 imprimante, 15 video-proiectoare, sunt foarte utile în procesul instructiv-educativ, începând de la clasa zero până la clasa a IV-a.

„Este o sponsorizare consistentă. Eu am foarte mulți ani de directorat, 37 de ani la școala 3, dar nu am primit niciodată așa ceva și nici nu visam. Dacă îmi spunea cineva, nu credeam. Este drept că am încercat să obțin sponsorizări, dar ceea ce am primit acum este cu mult peste așteptările noastre”, spunea directorul școlii.