pmp ialomita
pmp ialomita

Șofer fără permis, reținut după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor  

 Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Urziceni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat din comuna Alexeni, care a refuzat să oprească la semnalul acestora și s-a urcat la volan fără să dețină permis de conducere.                                 

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Manasia au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe  DN2 A, pe raza localității Manasia.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul pe care îl conducea fiind blocat la scurt timp, cu sprijinul polițiștilor din cadrul posturilor de poliție învecinate.

Publicitate
livrari domiciliu la cliseru
Apel rapid:     Linia 1     Linia 2      Linia 3

Șoferul, un bărbat de 34 de ani, din localitatea Alexeni, a fost prins și imobilizat de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului, cu propunerea măsurii preventive a controlului judiciar.