15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Șofer fără permis, reținut după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor   https://wp.me/p49Kdo-eHK
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Șofer fără permis, reținut după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor  

 Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Urziceni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat din comuna Alexeni, care a refuzat să oprească la semnalul acestora și s-a urcat la volan fără să dețină permis de conducere.                                 

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Manasia au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe  DN2 A, pe raza localității Manasia.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul pe care îl conducea fiind blocat la scurt timp, cu sprijinul polițiștilor din cadrul posturilor de poliție învecinate.

Șoferul, un bărbat de 34 de ani, din localitatea Alexeni, a fost prins și imobilizat de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului, cu propunerea măsurii preventive a controlului judiciar.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!