comenzi la domiciliu cliseru.ro

Șofer cercetat pentru distrugerea unei autospeciale de poliție, conducere cu permis suspendat și refuz prelevare mostre biologice, reținut de polițiști

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/08/2020 | Lege si Ordine

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat și interceptat în trafic un bărbat de 34 de ani, din orașul Amara, cercetat pentru infracțiuni de conducere cu permisul suspendat, distrugere și refuz de prelevare probe biologice. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia cu propunere de arestare preventivă.     

La data de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul jandarmilor și polițiștilor locali au interceptat și blocat în trafic un autoturism al cărui șofer este cercetat în mai multe cauze penale.

Acesta se afla în evidența poliției pentru săvârșirea a trei infracțiuni de conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice precum și distrugere a unei autospeciale de poliție.

Bărbatul de 34 de ani, cu domiciliul în orașul Amara, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Slobozia, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, în cursul zilei de astăzi fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, cu propunere de arestare preventivă.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA