comenzi la domiciliu cliseru.ro

Şofer ce rula cu peste 100 km/h în localitate. Mai mult, acesta deţinea un permis fals

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/06/2012 | Infotrafic

Marți, 19 iunie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii rutieri au depistat cu aparatul radar un autoturism care se deplasa pe raza comunei Ciochina rulând cu109 km/h, deşi se afla în localitate.

Poliţiştii au procedat la oprirea autoturismului, ocazie cu care l-au legitimat pe şofer, un cetăţean străin, de 24 ani, care a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile bulgare.

În urma verificărilor oamenii legii au stabilit că permisul de conducere prezentat de cetăţeanul străin este fals, întrucât aparţinea unei alte persoane şi în bazele de date era declarat nul din anul 2007 de autorităţile bulgare.

Şoferul a recunoscut poliţiştilor că şi-a “achiziţionat” permisul de conducere din Bulgaria de la o persoană pe care nu o cunoaşte, în schimbul sumei de 1500 euro.

În cauză poliţiştii i-au întocmit falsului şofer dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi pentru uz de fals.