comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Violența în familie, din ce în ce mai prezentă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/09/2020 | Lege si Ordine

Ieri 13 septembrie, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați prin apel 112 de o tânără de 41 ani, din municipiul Slobozia, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său, de 43 ani.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că între cei doi soți a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul și-ar fi lovit soția.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică de către poliţişti, a reieșit că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu, întrucât s-a constatat că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

Totodată, victima a formulat plângere penală împotriva concubinului său, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, fiind întocmit dosar de cercetare penală.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost de asemenea sesizați prin apel 112 de o femeie de 42 de ani, din municipiul Slobozia, cu privire la faptul că este agresată de soțul său.

La fața locului s-au deplasat atât polițiștii cât și un echipaj al ambulanței care a transportat-o pe femeie la spital pentru îngrijiri medicale.

În continuare s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului de 45 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violenţa în familie”.