comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Viceprimarul Gabriel Mușat a preluat, azi, atribuțiile de primar

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/08/2020 | Locale Ialomita

Viceprimarul Gabriel Mușat a fost ales, astăzi, să preia atribuţiile de primar, după ce, prin ordin al prefectului, mandatul primarului Adrian Mocioniu a încetat înainte de termen.

Gabriel Mușat

Consiliul Local al Municipiului Slobozia s-a reunit, în această dimineață, în şedinţă extraordinară de îndată pentru a desemna unul dintre cei doi viceprimari să preia, interimar, atribuţiile de primar.

La şedinţă au participat 15 consilieri, iar alegerea viceprimarului care să preia atribuţiile de primar s-a făcut prin vot secret. Cu unanimitate de voturi, Gabriel Mușat a fost ales să exercite temporar atribuțiile primarului, până la validarea mandatului noului primar, urmare alegerilor autorităților administrației publice locale din 27 septembrie 2020.

Primarul desemnat a mulțumit consilierilor locali pentru încrederea acordată și îi asigură pe cetățenii municipiului Slobozia că va asigura continuitatea activității curente a instituției, ducând mai departe proiectele aflate în derulare. Prioritatea actualei conduceri o reprezintă, la acest moment, pregătirea deschiderii noului an școlar.

Primăria Slobozia