pmp ialomita
pmp ialomita

Slobozia: Vântul face ravagii. Plop căzut peste două mașini. VIDEO

Un plop smuls din rădăcină de vântul puternic, căzut peste două mașini. Unul dintre șoferi a scăpat ca prin urechile acului

Două autoturisme au fost avariate vineri, 24 octombrie, după ce un plop de mari dimensiuni, smuls din rădăcină de vântul puternic, a căzut peste ele.

Incidentul a avut loc în Slobozia, pe bulevardul Unirii, la intrarea spre Bazar.

Publicitate
livrari domiciliu la cliseru
Apel rapid:     Linia 1     Linia 2      Linia 3

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, șoferul uneia dintre mașinile staționate, instructor auto, susținând că a avut foarte mare noroc că nu se afla în mașină, el coborând din vehicul cu câteva momente înainte de prăbușirea copacului.

Circulația rutieră a fost întreruptă temporar pe o porțiune a bulevardului, până la degajarea zonei de resturile copacului.

Administrația Națională de Meteorologie a emis vineri, pentru intervalul 8.00 – 14.00, o atenționare nowcasting Cod galben pentru județul Ialomița, privind intensificări ale vântului ce vor atinge și depăși, la rafală, viteze de 55…65 km/h, cod extins până la ora 02:00 în municipiul București și județele Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Giurgiu și Teleorman. Se vor semnala : intensificări ale vântului ce vor atinge și depăși, la rafală, viteze de 55…65 km/h, izolat 75 km/h.