comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Trei persoane arestate în urma unui scandal din cartierul Bora

Slobozia: Scandal in cartierul Bora.Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au solicitat, marți, 18 iunie, instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpaţilor IORDĂNESCU IONEL pentru săvârşirea a 4 infracţiuni de ultraj şi a unei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, TOMA ION pentru săvârşirea a 5 infracţiuni de ultraj şi a unei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi TOMA CRISTEA pentru săvârşirea a 5 infracţiuni de ultraj şi a unei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Miercuri, 19 iunie, magistraţii Judecătoriei Slobozia au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a inculpaţilor sus menţionaţi pentru o perioadă de 29 de zile.

Probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a relevat faptul că : în seara de 17.06.2013, în jurul orei 20.30, inculpatul IORDĂNESCU IONEL, având asupra sa un topor, l-a ameninţat şi l-a agresat fizic cu toporul respectiv, pe numitul M. V. L, subofiţer operativ în cadrul IJJ. Ialomiţa şi i-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea, având asupra sa toporul, pe numiţii G. M., T. M. şi M.C., lucrători în cadrul I.J.J. Ialomiţa aflaţi în exerciţiul atribuţiilor de serviciu.

În seara de 17.06.2013, în jurul orei 20.30, inculpaţii TOMA ION şi TOMA CRISTEA i-au ameninţat, având asupra lor bâte, cu acte de violenţă pe numiţii M. V. L, G. M., T.M., M. C. şi I. L, lucrători în cadrul I.J.J. Ialomiţa, aflaţi în exerciţiul atribuţiilor de serviciu.

Prin acţiunea violentă descrisă mai sus, inculpaţii Iordănescu Ionel, Toma Ion şi Toma Cristea au tulburat ordinea şi liniştea publică provocând scandal public, determinând ieşirea în stradă a mai multor cetăţeni de etnie rromă din cartierul Bora care au proferat cuvinte jignitoare la adresa jandarmilor aflaţi în exerciţiul atribuţiilor de serviciu.

Activităţile de cercetare continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumpţiei de nevinovăţie.

[stextbox id=”warning” caption=”Scandal Bora”]Vezi VIDEO, foto și mai multe detalii despre scandal – click![/stextbox]