comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Se poate pleca spre Urziceni și Țăndărei, în grupuri de autovehicule, însoțite de un utilaj de deszăpezire.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/02/2018 | Infotrafic

În Municipiul Slobozia, aflat în continuare sub avertizarea codului portocaliu de viscol și ninsoare, se circulă în condiții de iarnă pe toate arterele orașului.

Încă de azi –noapte, echipele DADP intervin cu utilaje de deszăpezire, atât pe străzi, cât și pe trotuare. S-a acționat cu prioritate pe traseul principal al ISU și Serviciul de Ambulanță, stațiile de autobuz și taxi, traseele de aprovizionare cu pâine.

În cartierul Slobozia Nouă, activitatea de deszăpezire se dovedeşte a fi zadarnică pe străzile mărginașe, unde vântul aduce zăpada la loc. Acțiunea de deszăpezire continuă în toate cartierele municipiului după un grafic bine stabilit.
Transportul public local se desfășoară cu o frecvență de jumătate de oră a sosirii autobuzelelor în stații. Iar colectarea gunoiului a fost sistată o dată cu închiderea drumului către depozit.

Pe timpul nopții, au fost îndrumate sau conduse la internatul Liceului Tehnologic Mihai Eminescu 10 persoane. La acest moment, sunt blocate la ieșirile din municipiu 19 tiruri și 30 de autoturisme spre București, 7 tiruri spre Drajna, 10 tiruri spre Țăndărei, 12 tiruri spre Brăila. Sunt contactate persoanele blocate pentru a fi informate că pot beneficia de spațiu de cazare și, dacă e cazul, gustări sau ceai, urmând a comunica la SPAS situația.

Se poate pleca spre Urziceni și Țăndărei, în grupuri de autovehicule, însoțite de un utilaj de deszăpezire.
La adăpostul de la Bora au fost conduse noaptea trecută 3 persoane, care au primit hrană caldă, fiind disponibile alte 7 locuri. Cantina socială funcționează cu program normal, iar accesul este asigurat de către echipele DADP.
Patrulele Poliției Locale se află în teren unde asigură fluența traficulului.

Sunt 4 mașini, fiecare pe care o zonă a municipiului, astfel : -zona pieței și cartierul CFR; -zona de sud ( între b-dul Chimiei și Biotera); -zona centrală și cartier 500; -zona MB cu cartierele Slobozia Nouă și Bora.

Dacă aveți probleme în trafic și un drum nu este deszăpezit, sunați la 0243.235.496, numărul de contact al DADP Slobozia.În cazul apariției unor situații de urgență, puteți apela Serviciul de Permanență al Primăriei Municipiului Slobozia, la numărul de telefon 0243.231.401, int.151.

PRIMARIA SLOBOZIA