comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Reținut pentru lovire și violare de domiciliu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/10/2020 | Lege si Ordine

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat, bănuit că ar fi intrat în locuința unei persoane din municipiul Slobozia, pe care ar fi lovit-o.

 Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au probat activitatea infracțională a unui bărbat, de 39 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că, în seara zilei 24 octombrie a.c., persoana în cauză ar fi pătruns în locuința unei femei de 65 de ani din municipiul Slobozia, și ar fi agresat-o.

În data de 27 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri acesta a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA