comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Restricţii de trafic – 1 Decembrie

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/11/2013 | Infotrafic

traficPe raza judeţului Ialomiţa, aproximativ 160 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine pentru buna desfăşurare a manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.

La data 1 Decembrie a.c., cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, în municipiul Slobozia – Piaţa Unirii, vor fi organizate manifestări publice, ceremonie pentru depuneri de coroane de flori, moment comemorativ al Marii Uniri, paradă militară, spectacol cultural-artistic.

La aceste manifestări se preconizează participarea unui număr estimativ de 700 de persoane.

Poliţiştii ialomiţeni vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării acestor manifestări.

Pentru ca activităţile să aibă loc în condiţii de linişte, măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate de poliţişti rutieri, de ordine publică, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor.

În contextul manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională a României, Serviciul Rutier va lua măsuri specifice pentru asigurarea unui trafic rutier fluent şi în condiţii de siguranţă.

Având în vedere efectuarea defilării, paradei militare şi de retragere cu torţe, se vor impune restricţii de trafic după cum urmează:

Duminică, 1 decembrie:

  • între orele 11:15 – 12:15, circulaţia autovehiculelor va fi închisă total pe segmentul de drum cuprins între intersecţiile: Strada Episcopiei cu Bulevardul Chimiei şi Bulevardul Unirii cu Bulevardul Chimiei;
  •  între orele 18:00-19:00, traficul rutier va fi restricţionat pe Bulevardul Matei Basarab din direcţia zona MB-uri – Gară.

Poliţiştii rutieri solicită conducătorilor auto să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentelor, să nu parcheze în această zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră, aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

De asemenea, pietonilor le este recomandat să circule cu atenţie şi să traverseze strada numai prin locurile special amenajate.

comunicat de presă: INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️