comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Polițiștii au depistat un tânăr, din Călărași, ce figura ca izolat la domiciliu. Se afla într-un autoturism, cu alți doi tineri. Veneau de la Misleanu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/04/2020 | Lege si Ordine

Un tânăr de 23 de ani din județul Călărași a fost depistat în trafic, pe raza municipiul Slobozia, deși în bazele de date figura în izolare la domiciliu. Față de acesta a fost luată măsura carantinării instituționalizate, în timp ce alte două persoane depistate în același autoturism au fost izolate la domiciliu.

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, în intervalul orar 15:00-18:00 au efectuat o acțiune pe raza de competență în vederea prevenirii si combaterii faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus.

În cadrul activităților, a fost oprit în trafic, pe DN 2A, la intrare în municipiul Slobozia dinspre Urziceni, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, în mașină aflându-se încă 2 persoane de 18 și 23 de ani, toți din județul Călărași.

Tânărul de 18 ani nu deținea asupra sa acte doveditoare pentru a justifica motivul părăsirii domiciliului, în timp ce șoferul și cel de-al doilea pasager au prezentat polițiștilor declarații pe proprie răspundere în care au specificat că au fost să îngrijească  o persoană vârstnică în localitatea Misleanu.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că pasagerul de 23 de ani, figurează în bazele de date în izolare la domiciliu, începând cu data de 26 aprilie a.c.

Față de acesta a fost luată măsura carantinării instituționalizate pe raza județului Călărași, bărbatul fiind totodată sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5000 de lei  pentru nerespectarea măsurii izolării la domiciliu.

Față de celelalte două persoane depistate, a fost luată măsura izolării la domiciliu, tânărul de 18 ani fiind și sancționat contravențional cu amenda in valoare de 2000 lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația persoanelor în condițiile stării de urgență instituită la nivel național.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA