15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Slobozia: Ordin de protecție provizoriu emis de polițiști    https://wp.me/p49Kdo-f3u

Slobozia: Ordin de protecție provizoriu emis de polițiști   

La data de 23 martie a.c., în jurul orei 12:00, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie de 39 de ani, din municipiul Slobozia, cu privire la faptul că a fost agrestă de concubinul său, un bărbat de 46 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cele două persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor neînțelegeri familiale.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului de 46 de ani polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

 

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!