comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Minor cu deprinderi infracţionale

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/02/2016 | Lege si Ordine

Jandarmii din cadrul Grupei de intervenţie Slobozia au fost sesizaţi sâmbătă 20 februarie, în jurul orei 10.30, de agenţii de pază de la fostul Complex de porcine Bora, despre faptul că o persoană sustrage din incinta societăţii mai multe bunuri.

Membrii echipajului de jandarmi s-au deplasat la locul indicat şi l-au identificat pe C.I. de 16 ani, din Slobozia, care încărca într-o căruţă mai multe dale din beton armat.

În urma verificărilor, jandarmii au constatat că tânărul a escaladat gardul complexului, după care a sustras 24 de dale din beton armat.

Jandarmii au luat legătura cu reprezentanţii societăţii comerciale păgubite, în vederea recuperării prejudiciului şi i-au întocmit minorului actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de „furt calificat”, pe care le-au înaintat către Poliţia municipiului Slobozia, pentru continuarea cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa