comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Lovit cu pumnii și picioarele pe stradă. Trei tineri reținuți

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/04/2021 | Lege si Ordine

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au reținut în cursul zilei de ieri, 19 aprilie, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, domiciliați în municipiul Slobozia, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe.

Activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în faptul că, în seara de 18 aprilie a.c., ar fi lovit cu pumnii și picioarele un bărbat în vârstă de 34 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Slobozia.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale, fiind ulterior transportat la o unitate medicală din București.

Față de cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din municipiul Slobozia, a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. IPJ Ialomița

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️