livrari la domiciliu

Slobozia: Hotărârea Nr. 2 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Nu există niciun caz confirmat de coronavirus.

Vă transmitem hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Slobozia. Totodată, vă informăm că până la această oră, în municipiul Slobozia, nu există niciun caz confirmat de coronavirus! În perioada următoare, vor fi dezinfectate toate unitățile de învățământ, locurile de joacă, stațiile de autobuz și sediul Inspectoratului Județean de Poliție, de către echipe ale DADP Slobozia.

HOTĂRÂREA NR. 2 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Slobozia

Art. 1. Recomandarea către operatorii economici din municipiul Slobozia, cu un număr mai mare de 99 de angajaţi de a lua in calcul decalarea programului de lucru pentru angajaţii care utilizează transportul public in comun.

Pentru instituţiile publice din municipiul Slobozia cu un număr mai mare de 99 de angajaţi se instituie obligativitatea declarării programului de lucru începând cu data de 12.03.2020 până la data de 31.03.2020. în funcţie de natura activitatilor desfăşurate,

Instituţiile publice care nu pot aplica aceste reguli, vor identifica soluţii alternative pentru evitarea utilizării de către angajaţi a transportului public in comun in perioadele de aglomeraţie.

Art. 2. Se restricţionează activitatile culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive si de divertisment, in spatii închise, cu participarea a peste 100 de persoane, pana in data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.

Art.3. Se sistează activitatile cu publice pentru muzee, pana in data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.

PRIMĂRIA SLOBOZIA