comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Cinci bărbați reținuți pentru lovire, tentativă la lipsire de libertate și furt

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/02/2021 | Lege si Ordine

Cinci persoane au fost identificate și reținute de polițiștii ialomițeni, la scurt timp după ce ar fi lovit și deposedat de telefonul mobil un bărbat. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentate instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Buzău, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic pe raza municipiului Slobozia de mai multe persoane, care i-ar fi luat și telefonul mobil.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că persoanele implicate s-au întâlnit pe raza municipiului Slobozia pentru a semna niște acte la un birou notarial, și pe fondul unor neînțelegeri ar izbucnit un conflict spontan, în urma căruia 5 bărbați cu vârste cuprinse  între 21 și 59 de ani ar fi încercat să îl introducă cu forța într-un autoturism, unde l-ar fi lovit și deposedat de telefonul mobil.

Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta prezentându-se la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Polițiștii au identificat la scurt timp persoanele bănuite de săvârșirea faptei, acestea fiind reținute pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița.

În cursul zilei de astăzi cei 5 bărbați vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tentativă la lipsire de libertate”, „lovirea sau alte violențe” și „furt”, în vederea documentării întregii activități infracționale.

IPJ Ialomița