comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Caută și aplică ONLINE pentru un loc de parcare rezidențial

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/04/2020 | Locale Ialomita

Caută un loc liber de parcare și aplică pentru ocuparea lui direct de pe laptop sau telefonul mobil, cu doar câteva click-uri.

Noul soft de parcare rezindențială, gestionat de Primăria Slobozia, te scapă de drumurile la instituție pentru depunerea și ridicarea documentelor necesare, de așteptarea sesiunilor de atribuire și de aglomerația creată la licitații.

Aplicația, accesibilă pe www.softparking-slobozia.ro, centralizează într-o singură platformă toate datele, documentele și istoricul locurilor de parcare. Panoul administrativ afișează informațiile dinamice în timp real, oferind o imagine de ansamblu asupra locurile de parcare și a locațiile, cât și contractele aferente.

Creată în conformitate cu Regulamentul pentru Administrarea Parcărilor de Reședință din Municipiul Slobozia, soluția software vine în sprijinul cetățenilor pentru simplificarea procedurii de atribuire a locurilor de parcare vacante, cât și pentru a evita deplasarea, mai ales pe perioada stării de urgență. Sunt asigurate atât asistența on-line, cât și transparența procedurii.

Pentru vizualizarea locurilor de parcare libere/ocupate nu este necesară crearea unui cont de utilizator. Nu pot participa la atribuire persoanele care dețin garaj pe raza municipiului Slobozia.

Platforma electronică este dotată cu un sistem de avertizare pentru posesorii locurilor de parcare cărora urmează să le expire contractul, automatizând procesul de înștiințare și comunicare directă.

Pentru informații suplimentare, apelați 0243.231.401, int.162.

Primăria Slobozia

Mai multe articole de la obiectiv.net: