comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Autor de furt, reținut de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat și reținut un bărbat de 53 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt.

La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 11:30, o femeie în vârstă de 71 de ani din municipiul Slobozia a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras portofelul cu bani și acte dintr-un hipermarket.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, autorul faptei a fost identificat în scurt timp, în persoana unui bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Slobozia.

Acesta a recunoscut comiterea furtului, indicând faptul că după ce a sustras portofelul, a luat banii și ulterior l-a aruncat într-un coș de gunoi improvizat, amplasat în zona gării CFR Slobozia.

Portofelul a fost găsit în locul indicat, față de persoana în cauză fiind luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: