comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Accident rutier pe strada Viilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/11/2013 | Infotrafic

accident slobozia strada viilorLuni, 18 noiembrie, în jurul orei 14.00, la intersecția străzilor Viilor cu Vechea Matcă, din Slobozia, un tânăr conducător auto a provocat un accident rutier încercând să ocolească pragurile de reducere a vitezei.

Potrivit declarațiilor martorilor oculari, se pare că șoferul autoturismului Dacia Sandero circula cu viteză, iar în încercarea sa de a ocoli pragurile de reducere a vitezei, a pierdut controlul volanului.
Astfel că autoturismul a intrat în balans, s-a lovit de o bordură, a ricoșat și tamponat puternic un autoturism Dacia parcat pe marginea drumului, deplasându-l câțiva metri. În urma impactului cu mașina parcată, autoturismul Dacia Sandero s-a răsucit pe loc și a fost proiectat pe trotuar.

În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime, însă pagubele materiale sunt destul de importante.

 

În intersecția respectivă s-au înregistrat mai multe accidente care, dincolo de teribilismul unor șoferi, au fost provocate în mare parte de amplasarea acelor limitatoare de viteză. Cu toate acestea, până în prezent autoritățile nu au luat nicio măsură.

Considerăm îndreptățită și necesară folosirea oricăror măsuri pentru „calmarea” traficului, cu condiția ca mijloacele folosite să fie legale, corect, logic și strategic implementate, urmate inclusiv și obligatoriu de o analiză a efectelor obținute, pentru a nu se mai ajunge la astfel de evenimente nedorite.

Vezi și: Accident Slobozia – strada Viilor

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️