15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Slobozia: Accident rutier pe strada Viilor https://wp.me/p49Kdo-4HF
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Slobozia: Accident rutier pe strada Viilor

accident slobozia strada viilorLuni, 18 noiembrie, în jurul orei 14.00, la intersecția străzilor Viilor cu Vechea Matcă, din Slobozia, un tânăr conducător auto a provocat un accident rutier încercând să ocolească pragurile de reducere a vitezei.

Potrivit declarațiilor martorilor oculari, se pare că șoferul autoturismului Dacia Sandero circula cu viteză, iar în încercarea sa de a ocoli pragurile de reducere a vitezei, a pierdut controlul volanului.
Astfel că autoturismul a intrat în balans, s-a lovit de o bordură, a ricoșat și tamponat puternic un autoturism Dacia parcat pe marginea drumului, deplasându-l câțiva metri. În urma impactului cu mașina parcată, autoturismul Dacia Sandero s-a răsucit pe loc și a fost proiectat pe trotuar.

În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime, însă pagubele materiale sunt destul de importante.

 

În intersecția respectivă s-au înregistrat mai multe accidente care, dincolo de teribilismul unor șoferi, au fost provocate în mare parte de amplasarea acelor limitatoare de viteză. Cu toate acestea, până în prezent autoritățile nu au luat nicio măsură.

Considerăm îndreptățită și necesară folosirea oricăror măsuri pentru „calmarea” traficului, cu condiția ca mijloacele folosite să fie legale, corect, logic și strategic implementate, urmate inclusiv și obligatoriu de o analiză a efectelor obținute, pentru a nu se mai ajunge la astfel de evenimente nedorite.

Vezi și: Accident Slobozia – strada Viilor

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!