comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: 8 scandalagii trimiși în judecată

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/02/2015 | Lege si Ordine

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Slobozia au dispus trimiterea în judecată a inculpaților: TOEA GEORGEL NINEL, ION MARIAN, BORCEA CLAUDIU CONSTANTIN, CARJAN MIRCEA, MARINACHE NICOLAE, MARINACHE CRISTIAN, PLETEA CATALIN CRISTIAN si ALISTAR MARIUS JAN, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, în noaptea de 06 – 07 iulie 2013, cei opt inculpați, în timp ce se aflau în incinta barului „L.P” din Mun. Slobozia, jud. Ialomița, au participat la o încăierare și, prin violențele comise împotriva persoanelor și bunurilor, au tulburat ordinea și liniștea publică.

Pe fondul consumului de alcool, inculpatii au folosit obiecte contondente cu care și-au produs vătămari reciproce, ulterior fiind transportați la o unitate spitalicească pentru acordarea de ingrijiri medicale. Urmare a activității infracționale a inculpaților au fost distruse mai multe bunuri din incinta barului respectiv.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal, respectiv trimiterea în judecată, reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.