pmp ialomita
pmp ialomita

Slobozean amendat cu 5000 de lei. Transport de material lemnos fără documente

Ieri, 13 decembrie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au desfășurat activități pe raza de competenţă pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură.

Astfel, poliţiştii din cadrul Secției Poliție Rurală Ion Roată au acționat pe raza de competenţă pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Pe parcursul derulării acfivităților specifice, oamenii legii au depistat un bărbat din Slobozia, în timp ce transporta, cu ajutorul unei autoutilitare, material lemnos de diverse esențe, pentru care nu deținea documente justificative, conform legislației în vigoare.

Publicitate
livrari domiciliu la cliseru
Apel rapid:     Linia 1     Linia 2      Linia 3

În cauză, polițiștii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 5.000 de lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, totodată, fiind luată măsura ridicării în vederea confiscării a materialului lemnos.

De asemenea, pe parcursul activităților desfășurate, oamenii legii au depistat pe raza localității Ion Roată, un bărbat de 32 de ani, în timp ce tăia, fără drept, material lemnos de esență plop.

Polițiștii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, totodată, fiind luată măsura ridicării în vederea confiscării a materialului lemnos.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA | Foto: arhivă