comenzi la domiciliu cliseru.ro

Silvian Ciupercă, președintele C.J. Ialomița: Nu am nimic de ascuns. Absolut nimic. VIDEO

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/10/2014 | Locale Ialomita

Pe parcursul zilei de miercuri, 29 octombrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate  percheziții domiciliare în 30 de locații situate în municipiul Bucureşti și județele Ialomița și Călărași, din care trei instituții publice de interes local, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

silvian ciuperca

În Ialomița, perchezițiile au vizat instituția Consiliului Județean, locuința președintelui CJ, Silvian Ciupercă, din Țăndărei, mașina personală a acestuia, mașina instituției Consiliului Județean, dar și sediul Spitalului Județean de Urgență din Slobozia.

“Acasă au încheiat procesul verbal, nu au găsit absolut nimic din ceea ce i-a interesat, aveau o listă de obiecte. Nu am nicio calitate, pe care mi-au comunicat-o altfel. Mi-au explicat pe procedură că mi-ar fi comunicat o anumită calitate, de suspect sau de martor sau învinuit. La acest moment ei își finalizează operațiunea de verificare și păstrare a unor documente. Suspiciunea trebuie eliminată. Știți foarte bine cât țin eu la astfel de lucruri și sunt foarte tulburat de faptul că am devenit obiectul  acestei zile nefericite. În rest, ne desfășurăm activitatea, ședința Consiliului Județean se desfășoară în mod normal. (…) Nu am nicio legătură cu ceea ce înțeleg că spun televiziunile. (…) S-au solicitat documente oficiale, pe tema contractului de concesiune a terenului, a celor 500 de hectare (din zona Giurgeni), care a fost al societății Puntaplata (…)”, a afirmat Silvian Ciupercă, într-o declarație de presă dată în fața instituției, pentru a clarifica natura acestor verificări. (declarația integrală o regăsiți în materialul video).

Ulterior, acesta a prezidat ședința Consiliului Județean Ialomița, alături de cei doi vicepreședinți, iar la finalul acesteia, președintele CJ a transmis un mesaj consilierilor legat de perchezițiile care au avut loc, dar și opinia dumnealui legat de acest eveniment care a stârnit tot felul de controverse, fiind chiar aplaudat de consilieri și șefi de instituții prezenți la ședință. (mesaj audio atașat)

Momentan, nu există nicio comunicare oficială cu privire la persoanele audiate și dacă au fost, sau nu, luate măsuri preventive în cauză.

Citește și: 

Aproape 500 de hectare de teren din zona Giurgeni, pretabile pentru cultivarea orezului, vor fi concesionate

Pentru cultivarea orezului, Consiliul Județean Ialomița a concesionat aproape 500 de hectare de teren în zona Giurgeni