comenzi la domiciliu cliseru.ro

Și-a lovit fiica, și-a amenințat soția și a incendiat mansarda locuinței. Bărbatul a fost reținut.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/03/2020 | Lege si Ordine

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de „violenţă în familie”, „distrugere” şi „ameninţare”, a fost reținut de polițiștii ialomițeni.

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraşului Căzăneşti, au fost sesizați prin apel 112, de o tânără de 25, din Orașul Căzănești, cu privire la faptul că ar fi fost lovită de tatăl său.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că bărbatul, de 46 de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de băuturi alcoolice, și-ar fi lovit fiica și amenințat soția, după care a dat foc mansardei locuinței.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia cu o ambulanță, pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, din care a reieșit faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului în cauză.

În urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, urmând să fie prezentat instanţei competente, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violenţă în familie”, „distrugere” şi „ameninţare”.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA