comenzi la domiciliu cliseru.ro

Sfârşit de săptămână încărcat pentru pompierii ialomiţeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/03/2013 | Lege si Ordine

Două incendii de vegetaţie uscată au fost înregistrate în după-amiaza zilei de sâmbătă, 09 martie, pe teritoriul judeţului Ialomiţa.

masina pompieri aroÎn ambele cazuri, flăcările au fost generate prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere de către persoane rămase neidentificate, iar în urma acestora a ars vegetaţia uscată de pe o suprafaţă de cca. 650 mp din localitatea Dridu, respectiv 800 mp de pe raza localităţii Jilavele. Pompierii de la Secţia Urziceni au intervenit în scurt timp, reuşind lichidarea flăcărilor în limitele găsite.

În urma unui incendiu izbucnit la o clădire a unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Feteşti, un bărbat în vârstă de 70 de ani a suferit arsuri de gradele I şi II la nivelul membrelor superioare, toracelui şi abdomenului. Evenimentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 19.00, iar la faţa locului s-a deplasat echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor medical de urgenţă bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la spital.

O oră mai târziu, echipajul SMURD de la Garda Slobozia a fost solicitat să intervină în cazul unei fete în vârstă de 16 ani, din localitatea Traian, care prezenta multiple plăgi înjunghiate în zona lombară, zona cervicală şi torace. Paramedicii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar în scurt timp tânăra a fost transportată şi predată la spital.

Un caz asemănător a avut loc în seara aceleiaşi zile, în localitatea Jilavele, când, în urma unei altercaţii, un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori în zona hemitorace drept, iar un altul prezenta multiple traumatisme cu suspiciune de fractură costală. Echipajul SMURD de la Secţia Urziceni a acordat primul ajutor medical de urgenţă celor doi, aceştia fiind transportaţi în scurt timp la spital.