comenzi la domiciliu cliseru.ro

Săptămână plină a pompierilor militari ialomițeni!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/06/2019 | Lege si Ordine

Concursurile de specialitate, competițiile sportive sau pregătirea zilnică sunt parte a unui job care cere în permanență șlefuire pentru a dărui semenilor ce este mai bun din noi!

În perioada 20 – 21 iunie, în municipiul Ploiești s-a desfășurat Competiția Națională de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat, faza a II-a (zona 4).

La start s-au aliniat echipajele de descarcerare și prim-ajutor din șase inspectorate pentru situații de urgență – Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman și din cadrul Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență Ciolpani.

În cadrul competiției au fost testate deprinderile practice prin abordarea diferitelor scenarii de accidente, iar participanții si-au demonstrat cunoștințele prin respectarea principiilor de descarcerare, a tehnicilor de siguranță și de îngrijiri prespitalicești.

Tot săptămâna aceasta, la Pitești a avut loc Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne – etapa finală.

Doi dintre colegi au fost pe podium (Florin Mangiurea, locul I la 100 m și lungime, iar
Ion Florin, locul III la aruncarea greutății), iar ca parte a lotului IGSU au fost pe primul loc în minister.

Perioada fierbinte nu s-a încheiat, întrucât ne pregătim intens pentru concursurile serviciilor profesioniste pentru situații de urgență!

Cu premii sau fără, suntem mândri de aceia dintre noi care dedică timp suplimentar competițiilor de profil și poartă cu succes numele inspectoratului în întreaga țară!

Felicitări tuturor pentru dăruire!

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA