comenzi la domiciliu cliseru.ro

S-a deschis Bazinul de înot didactic din Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/03/2015 | Locale Ialomita

Sâmbătă, 7 martie, bazinul de înot didactic a fost deschis publicului, în prezența autorităților locale și județene și a zeci de copii dornici să învețe tainele acestui sport.

Ceremonia de inaugurare a fost urmată de demonstraţii, jocuri şi concursuri de înot la care au participat elevi de la şcolile din municipiu.

Pentru doritori, putem spune că un bilet de intrare costă 20 lei/oră, un abonament lunar – 200 lei de persoană, un abonament adulți pentru 10 intrări – 100 lei/persoană, iar taxa de culoar bazin este de 100 lei/oră.

Beneficiază de reducere 50% elevii și studenții pe baza carnetului de elev, respectiv carnetul de student, pensionarii, persoanele cu dizabilități. Beneficiază de gratuitate, conform programării, grupurile organizate de elevi din școlile și liceele din municipiul Slobozia, însoțiți de personal didactic și carnet de elev.

Programul este de luni până vineri între orele 9.00 și 21.00, iar sâmbătă și duminică între orele 9.00 – 20.00.

Beneficiarii activităților organizate în baza sportivă vor utiliza bazinul de înot conform programărilor afișate la intrare, CSM Unirea Slobozia rezervându-și dreptul modificării programelor, cu informarea prealabilă a publicului.

Această investiţie de amploare a fost demarată de către Compania Naţională de Investiţii în vara anului 2009, recepția lucrărilor având loc anul trecut în luna noiembrie. Bazinul de Înot a fost predat ulterior către Clubul Sportiv Municipal Slobozia.

Bazinul este unul semi-olimpic, are o dimensiune standard de 25×12,5 metri, o adâncime variabilă, care pleacă de la 1,2 metri şi ajunge până la 1,8 metri şi dispune de 5 culoare de înot. Este unul dintre cele mai moderne proiecte, prevăzut cu ventilație specială, cu instalație de tratare a apei, cu tot ceea ce este mai modern. Are, de asemenea, două centrale termice, de 200 de KW fiecare, instalație de dezumificare, vestiare etc.