comenzi la domiciliu cliseru.ro

Reținuți de polițiști pentru furt calificat. Prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/05/2019 | Lege si Ordine

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au luat măsura reţinerii faţă de trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani, din orașul Căzănești, care ar fi sustras mai multe bunuri electrice, piese și acumulatori auto, din incinta unei societăți comerciale de pe raza comunei Sfântu Gheorghe, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 30.000 de lei.

Polițiștii au demarat cercetările după ce un bărbat de 58 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe a sesizat faptul că în noaptea de 16/ 17 martie a.c., persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din incinta societății comerciale pe care o administrează.

De asemenea, pe parcursul desfășurării activităților specifice, polițiștii au efectuat zece percheziţii domiciliare pe raza orașului Căzănești, la persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt, precum și la persoane bănuite că ar fi cumpărat unele bunuri sustrase.

În urma acestor activităţi, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracțiunea de furt, în vederea continuării cercetărilor.

Persoanele bănuite, trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani, din orașul Căzănești, au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor bănuite.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA