comenzi la domiciliu cliseru.ro

Reținut de polițiști pentru furturi din anexele unor locuințe

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/02/2019 | Lege si Ordine

Poliţiştii Secției Rurale Slobozia au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 24 de ani, din comuna Albești. Acesta ar fi sustras mai multe scule electrice și produse accizabile, din anexele unor locuințe de pe raza comunei de domiciliu, prejudiciul fiind de 10.000 de lei. Polițiștii au descoperit o parte din bunurile furate, după trei percheziţii domiciliare.

În perioada decembrie 2018 – ianuarie 2019, tânărul ar fi comis 3 furturi din anexele unor locuințe, de unde ar fi sustras scule electrice și produse accizabile, în valoare totală de 10.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale a persoanei bănuite şi pentru recuperarea prejudiciilor, poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat o parte din bunurile susceptibile a proveni din furturi.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost însușită, instanța dispunând arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanei bănuite.