comenzi la domiciliu cliseru.ro

Razie la Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/11/2016 | Lege si Ordine

Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, duminică, 13 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Fetești au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului şi a comunelor arondate, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţei cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

filtru-politie

În urma celor 16 filtre rutiere instituite, poliţiştii au controlat 149 de autoturisme, pentru neregulile constatate fiind aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 4.000 de lei.

Totodată, pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, au fost legitimate 356 de persoane, poliţiştii efectuând controale la mai multe localuri de alimentaţie publică de pe raza de competenţă.

În urma încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, faţă de doi şoferi s-a luat măsura retragerii certificatului de înmatriculare, iar în cazul altor 2 conducători auto a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA