comenzi la domiciliu cliseru.ro

Razie în Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/03/2016 | Lege si Ordine

 

Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, în această dimineaţă, 9 martie, poliţiştii ialomiţeni au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare pe raza oraşului, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea unui climat de siguranţă publică şi diminuarea  fenomenului infracţional, depistarea autorilor unor furturi de energie electrică, prinderea persoanelor urmărite, identificarea persoanelor cu mandate de aducere, ori care s sustrag cercetării penale, precum şi găsirea unor bunuri care pot proveni din infracţiuni.

La desfăşurarea acestor activităţi, alături de poliţişti au participat şi jandarmii ialomiţeni şi efective din cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Ialomiţa.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost efectuate 10 percheziţii la persoane fizice bănuite că ar fi folosit instalaţii clandestine, în scopul racordării directe la reţeaua de energie electrică, fiind constatate 9 infracţiuni.

Poliţiştii au controlat prin filtrele rutiere instituite 40 de autovehicule, aplicând pentru neregulile constatate 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 1.500 de lei.

În urma încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, faţă de un şofer s-a luat măsura reţinerii certificatului de înmatriculare.