comenzi la domiciliu cliseru.ro

Razie desfășurată de Poliția Municipiului Urziceni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/07/2018 | Lege si Ordine

Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, ieri, 19 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţei cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

Pe timpul desfășurării activităților specifice, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au efectuat trei percheziții la domiciliile a trei persoane cu vârste cuprinse între 30 și 56 de ani,  din comuna Axintele, bănuite de contrabandă cu ţigări.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 30 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Totodată, cu ocazia desfășurării acțiunilor, au fost legitimate 436 de persoane. De asemenea, în urma filtrelor rutiere instituite, poliţiştii au controlat 355 autovehicule.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 127 ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, restul amenzilor fiind aplicate pentru alte abateri de la prevederile legale.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate depășește suma de 34.000 de lei.

În urma încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, faţă de trei conducători auto a fost luată măsura retragerii certificatului de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA