15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > RAJA: Informare publică: Lipsă apă pe str. Busuiocului din loc. Dridu! https://wp.me/p49Kdo-epN

RAJA: Informare publică: Lipsă apă pe str. Busuiocului din loc. Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei survenite la nivelul unui branșament, pe strada Busuiocului, din localitatea Dridu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 24 octombrie 2019, în intervalul orar 11,15 – 15,00.

În acest timp, nu vor avea apă la robinete consumatorii pe strada Busuiocului.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

RAJA SA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!