comenzi la domiciliu cliseru.ro

PSD: Liberalii desființează echilibrul democratic

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/11/2019 | Politica

Instalarea guvernului Orban plasează la discreția președintelui Klaus Iohannis toată puterea din stat.

Având în vedere că dreapta confiscă toată puterea din stat chiar și pentru câteva zile până când Viorica Dăncilă va ajunge la Palatul Cotroceni grație votului de susținere al majorității românilor, echilibrul democratic traversează o perioadă periculoasă.

Însă PSD va face opoziție categorică actualului guvern pentru orice măsură care va pune în pericol beneficiile câștigate de români în perioada guvernărilor social democrate. Este evident că PSD este singurul apărător veritabil al intereselor românilor și că va face uz de toate pârghiile parlamentare ca să limiteze excesele de manifestare și de putere ale lui Iohannis și ale coaliției de dreapta, ajunse acum la guvernarea țării. Singura modalitate prin care se poate evita concentrarea puterii în mâna lui Iohannis este ca în această lună, românii să dea un vot clar în favoarea Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD!

Candidatul social democrat la președinția țării este singurul care garantează buna guvernare, continuarea reformelor pentru creșterea nivelului de trai al românilor și reinstalarea echilibrului democratic!