comenzi la domiciliu cliseru.ro

PSD a prezentat lista candidaților la parlamentare. Marian Neacșu nu mai candidează.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/10/2016 | Politica

Organizația județeană Ialomița a Partidului Social Democrat a prezentat azi, 19 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, lista de candidați la alegerile parlamentare, în urma ședinței comitetului executiv județean.

psd-ialomita

Toți candidații, atât pentru Camera Deputaților cât și pentru Senat, sunt ialomițeni, pentru prima dată după Revoluție neexistând niciun „parașutat”. De asemenea, trebuie precizat că deputatul Marian Neacșu, președintele PSD Ialomița, nu mai candidează.

 

 

marian neacsu„Am decis să nu mai candidez la aceste alegeri, deși nu există în momentul ăsta o interdicție legală referitoare la acest aspect, dar am ales să fac acest lucru din respect și față de cetățeni și față de colegii mei, pentru că altcumva aș fi fost cumva delegitimat, în momentul în care la alegerile locale le-am cerut colegilor mei să nu candideze pentru că asupra lor planau anumite suspiciuni sau dacă se aflau în diferite situații juridice discutabile, motiv pentru care și din respect față de ei și din respect față de mine și față de cetățeni am decis să nu particip la alegeri. Nu a fost o decizie ușoară, (…) dar eu cred cu tărie în faptul că pentru organizația de la Ialomița această decizie ar putea fi una motivantă și nu una demotivantă”, a declarat Marian Neacșu.

Candidații pe care PSD Ialomița îi propune la aceste alegeri pentru cele două Camere ale Parlamentului sunt: pentru Senat – Marian Pavel, Petcu Olga, Potor Alexandru, Vișan Valentina. Pentru Camera Deputaților – Găină Mihăiță, Pop Andrei,  Mușoiu Ștefan, Mitran Elena, Alexandrescu Octavian, Crunțeanu Daniel.

„Eu cred că este o listă echilibrată, care confirmă, o dată în plus, ceea ce dumneavoastră știți că am reafirmat încă din momentul în care am fost ales președinte al organizației județene Ialomița, aceea de modernitate, de înnoire și de reașezare pe principii mai constructive, mai apropiate de oameni a organizației județene PSD”, a mai spus Neacșu.

Potrivit acestuia, PSD Ialomița și-a propus să obțină un scor care să facă eligibilă și poziția 3 de la Cameră, iar în final să aibă ca reprezentanți în Parlament cât mai mulți ialomițeni.

Coordonatorul campaniei electorale a fost desemnat Victor Moraru.